allgemeine Geschäftsbedingungen AGBs Mr. Mosuepad

Betingelser – Mr. Mousepad –

ALMINDELIGE BETINGELSER OG VILKÅR Vilkår og betingelser

§ 1 Anvendelsesområde, kunde oplysninger Følgende vilkår og betingelser (GTC) regulerer kontraktforholdet mellem Mr. Musemåtte Inh Renate Hensel, Mr. musemåtte og iværksættere, der køber varer i vores butik .. Opposing eller afvigende fra vores vilkår og betingelser ikke er anerkendt af os. Kontrakten sprog er tysk. Vi forbeholder os ret til at afvise prøve anmodninger.

§ 2 Konklusion (1) De tilbud på internettet repræsenterer et uforpligtende invitation til dig til at købe varer. (2) Du kan tilføje et eller flere produkter til vognen. Under bestillingsprocessen indtaste dine data og ønsker til. Betaling, leveringsbetingelser osv .. Først efter at klikke på knappen orden, indtaste et bindende tilbud om at indgå en købekontrakt. Men du kan også gøre telefon eller fax en bindende ordre. Forsinkelsen foregår via e-mail eller fax bekræftelse på modtagelsen af ??din ordre udgør ikke accept af købstilbuddet. (3) Vi har ret til at acceptere dit tilbud inden for to arbejdsdage ved at sende en ordrebekræftelse via e-mail. Efter udløbet af den periode, i paragraf 1 dit tilbud afvises henvist til, dvs. du er ikke længere bundet til dit tilbud. I et telefoninterview rækkefølge, er den købekontrakt, når vi accepterer dit tilbud med det samme. Hvis tilbuddet ikke accepteres med det samme, så er du ikke længere bundet af den.

§ 3 Kundeoplysninger: gemme dine ordredata Din ordre med detaljer i kontrakten (f.eks type produkt, pris, etc.) er gemt af os. vi vil sende til dig de vilkår og betingelser, men du kan ringe, selv efter kontrakten til enhver tid via vores hjemmeside GTC. Som registreret kunde, kan du få adgang til dine tidligere ordrer på kundelogin området (Min konto).

§ 4 Kundeoplysninger: Korrektion Notice Du kan rette dit input, før du sender kendelsen til enhver tid ved at trykke på Delete-tasten. Vi vil informere dig på vej gennem processen med yderligere korrektioner. Bestillingen du kan helt holde op når som helst ved at lukke browservinduet.

§ 5 Ejendomsforbehold Købet forbliver vores ejendom indtil fuld betaling.

§ 6 Begrænsning af dine garantikrav (1) eksisterer for vores varer lovbestemte rettigheder for garanti. (2) Dit garantikrav skyldes mangler ved varen udløber et år fra overførslen af ??risiko. Undtagelser fra denne regel, erstatningskrav, krav om defekter, som vi svigagtigt skjult, og fordringer fra en garanti for, at vi har anvendt til den tilstand af elementet. Også udelukket din brug under § 478 BGB. For disse udelukkede krav, de lovpligtige forældelsesfrister.

§ 7 Kompetence Den enekompetence for alle tvister, der opstår fra denne kontrakt er vores hjemsted (Hamburg), hvis du er en forretningsmand.

bed om gratis prøver
bestillar direkte